Η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας είναι μία ενέσιμη ιατρική μέθοδος, η οποία εστιάζει με ακρίβεια στις περιοχές του σώματος που εμφανίζεται το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και λεγομενης όψης του «φλοιού πορτοκαλιού», που αποτελεί εφιάλτη κυρίως για τις γυναίκες σχεδόν όλων των ηλικιών από την εφηβεία τους ακόμη.

Ομοίως με τις τεχνικές που αναπτύχθηκαν στο κεφάλαιο της Λιπόλυσης, έτσι και για την θεραπεία της κυτταρίτιδας στα ιατρείο μας, ένα ειδικό μίγμα θεραπευτικών συστατικών, εγχέεται σε πολλά σημεία της επιθυμητής περιοχής και σε απόσταση περίπου 1 cm, με μία πολύ λεπτή και μικρή βελόνα, συνήθως ινσουλίνης σε διαμέτρημα.

Χρησιμοποιούνται ειδικά μίγματα με συσφικτικά, αγγειοτονωτικά, αποσυμφορητικά και λιποδιαλυτικά συστατικά, (όπως π.χ. η καφεΐνη και το εκχύλισμα αγκινάρας) σε ενέσιμη μορφή, έτσι ώστε να μπορούν να δρουν σε βάθος, διαλύοντας τα λιποκύτταρα και προκαλώντας την γαλακτοματοποίησή κι αποβολή τους από τον οργανισμό.

Τις περισσότερες φορές, ήδη από τα αρχικά στάδια του κύκλου της θεραπείας τα αποτελέσματα είναι εμφανή.

Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα υπάρχει βελτίωση από την πρώτη κιόλας εβδομάδα.

Σε ορισμένες γυναίκες, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ορατά μετά από περισσότερες συνεδρίες, κάτι που εξαρτάται κυρίως από το βαθμό του προβλήματος.

Κάτι που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι, η μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας καλό είναι να συνδυάζεται με την κατάλληλη δίαιτα, λήψη μεγάλων ποσοτήτων νερού αλλά και γυμναστική, ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας.

Καταπολέμηση κυτταρίτιδας

Δίπλα σας Για
κάθε σας ερώτημα

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input